середу, 8 лютого 2017 р.

Виховна година "Безпека в Інтернеті"

7 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Щорічна кампанія в Україні проходить у підтримку Європейського Дня безпечного Інтернету та покликана привернути увагу суспільства до цієї проблеми, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в Інтернеті, та як захистити себе від цих ризиків.
Проблема безпеки дітей в Інтернеті вже не здається Україні такою далекою. Ніхто не може заперечити, що на сьогоднішній день вона постала особливо гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління - діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі.

8 лютого 2017 року виховна година у 5-А класі була присвячена безпеці учнів в Інтернеті. Класний керівник, Тимошенко С.О., розповіла учням про правила поведінки в Інтернеті, його можливості  та проблеми, школярі дізналися про види інтернетзалежності. На завершення виступу кожен учень отримав рекомендації, щодо безпечного користування Інтернетом. 






Немає коментарів:

Дописати коментар